Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavlo, moudrá slova!

Nejhorší je, že dosavadní vlády včetně té Babišovy sypaly zbytečně peníze nejbohatším makrokolchozům typu Agrofert. Fialova vláda usiluje o dotace jen pro ty nejmenší, kteří je opravdu potřebují.

Bohužel, odborář z povolání Dufek preferuje zbytečné dotace pro veliké podniky a za ty bude stávkovat! Připomněl také odeesáka Tlustého, který zabránil tomu, aby malí zemědělci měli včas svoji organizaci, která by zemědělcům zaručila základní příjem, aby svoje výpěstky nemuseli vyvážet přes hranice. Tento odeesák, překabátěný komunista, nadával mému bratranci do komunistů za to, že o toto zaplacení zemědělců usiloval skrze družstevní zpracovatelský podnik. Mého bratrance komunisti ze statku vystěhovali a pronásledovali ho, Tlustý jako komunista z minulého režimu dobře žil.

Jenže ty postkomunistické, levičácké manýry našich odeesáků včetně Klause se již napravit asi nemohou. Marně voláme po pravicové politice, kterou Klaus se Zemanem zcela zdiskreditovali!

7 1
možnosti
Foto

Přesně tak, k čemu potřebují makro kolchozy dotace. I s tím ostatním souhlasím, bohužel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 10,55
  • Průměrná čtenost 814x
Mám ráda přírodu, zvířata a cestování - to vše se snažím zachytit na svých fotografiích, které si můžete prohlédnout na mé stránce www.alvapa.cz.

O různých šperkových minerálech si můžete přečíst v mých článcích zde:  http://www.aklapava.cz/blog/

"Krása je všude kolem nás, stačí se umět dívat."